Kurser og undervisning

Kursus datoer: Der er i øjeblikket ikke planlagt nogle kurser

Gazelle tilbyder forskellige typer af kurser og undervisning. Du kan læse mere om dem herunder. 

Der er også jævnligt kunstnere med mange års erfaring med Formmørtel, som tilbyder kurser til børn og voksne eller hjælp til workshops og emneuger på skoler. Du finder en liste over kunstnere der tilbyder kurser nederst på denne side. Liste med undervisere.

 
INTRODUKTIONSKURSUS
Introduktionskursus afholdt på VAK (Vestsjællands arbejdende kunstværksteder)
 
Indhold:
Kurset har fokus på at lære teknikker og efterbehandlingsmetoder. Du bliver introduceret til forskellige teknikker, ser eksempler på hvad man kan lave i Formmørtel, og prøver selv at arbejde med materialet. Du skal ikke nødvendigvis nå at lave en færdig ting, men hvis du vil, kan du lave 1-3 små ting på ca.10-20cm, eller 1 lidt større ting. Vi slutter af med at se på forskellige efterbehandlingsmuligheder.
 
Varighed:
4 timer inklusiv ½ times pause.
 
Hvad koster det?
Det koster 400kr per deltager,  Beløbet dækker udgifter til kursus og materialer. Hertil kommer et befordringsgebyr i tilfælde af at kurset skal holdes hos jer. Det koster 3,73kr/km + evt. broafgift, hvis kurset skal holdes på Sjælland. (transport regnes fra vores adresse: Frøbjergvej 52, 5560 Aarup)
 
Hvordan bestiller jeg et inspirationskursus?
Du ringer til Gazelle Fiberbeton på 66 15 94 45, og aftaler en dag og et tidspunkt, hvor det passer ind i jeres kalender.  I skal være mindst 6 og max 12 personer.
 
 
WORKSHOP 
Billede fra workshop i Byhuset i Odense. Brugerne af byhuset brugte et par timer på at lave minihuse i Fin Formmørtel.
 
Indhold:
Når vi holder workshop ligger fokus på at du skal nå at få lavet nogle ting som du kan tage med hjem. Du bliver introduceret for forskellige ideer til projekter du kan nå at lave, og får vist de teknikker du skal bruge for at lave tingene. Du ser også eksempler på hvad man ellers kan lave i Formmørtel, og får præsenteret forskellige efterbehandlings muligheder. Du skal regne med at du kan nå at lave 1-3 små ting på ca.10-20cm, eller 1 lidt større ting.
 
Varighed:
2-6 timer efter aftale (inklusiv et kvarters pause hver anden time)
 
Hvad koster det?
Det koster 300-600kr per deltager (afhængigt af længden af forløbet),  Beløbet dækker udgifter til kursus og materialer. Hertil kommer et befordringsgebyr i tilfælde af at kurset skal holdes hos jer. Det koster 3,73kr/km + evt. broafgift, hvis kurset skal holdes på Sjælland. (transport regnes fra vores adresse: Frøbjergvej 52, 5560 Aarup)
 
Hvordan bestiller jeg en workshop?
Du ringer til Gazelle Fiberbeton på 66 15 94 45, og aftaler en dag og et tidspunkt, hvor det passer ind i jeres kalender.  I skal være mindst 6 og max 12 personer (der kan evt. være flere deltagere, hvis der er flere hjælpere/lærere tilknyttet workshoppen).
 
 
PROJEKTINTRODUKTION
Efterskoleelever laver små udgaver af skulpturer i flamingo og Formmørtel. Nogle af skulpturerne skal efterfølgende førstørres 7-10 gange og placeres på skolens areal.
 
Indhold:
En projektintroduktion er velegnet til temauger eller projektforløb hvor man gerne vil lave en eller flere store skulpturer, og har brug for at alle involverede får en introduktion til materialet og kommer godt igang.  Der kan aftales flere opfølgende undervisningsgange på 2-4 timer i løbet af projektet når det giver mening. F.eks. når man når til en ny fase i projektet.
 
Varighed:
3-4 timers igangsætning af projekt + evt. opfølgning der aftales individuelt
 
Hvad koster det?
500kr pr time. Prisen er uden materialer. Der kommer et befordringsgebyr oven i prisen på 3,73kr/km + evt. broafgift, hvis introduktionen skal holdes på Sjælland. (transport regnes fra vores adresse: Frøbjergvej 52, 5560 Aarup)
 
Hvordan bestiller jeg en introduktion til et projekt?
Du ringer til Gazelle Fiberbeton på 66 15 94 45, for at aftale nærmere.
 
 
PROJEKTFORLØB
 
Projektforløb over 8 uger, hvor en 2. kl. i fællesskab lavede en klatretrold til skolegården. Se mere  her: Klatretrolden
 
Indhold:
Projektforløb hvor projektindholdet aftales med os på forhånd. Vi står for hele projektet inklusiv indkøb af materialer, planlægning af undervisningen og udførelsen af skulpturer/projekt.
 
Varighed:
Normalt mellem 2 og 5 dage a 6 timer inklusiv pauser.
 
Hvad koster det?
Ring for at få en pris. Prisen er uden materialer. Der kommer et befordringsgebyr oven i prisen på 3,73kr/km + evt. broafgift. (Transport regnes fra vores adresse: Frøbjergvej 52, 5560 Aarup)
 
Hvordan bestiller jeg en introduktion til et projekt?
Du ringer til Gazelle Fiberbeton på 66 15 94 45, for at aftale nærmere.
 
 
UNDERVISERE:

Underviser på Gazelles kurser:

Camilla Mehl-Ludvigsen - Er uddannet designer fra Danmarks Designskole, har undervist både børn og voksne i at lave skulpturer med Gazelle Formmørtel i 9 år, og er ejer af Danteam Gazelle Fiberbeton.

 

Følgende kunstnere afholder jævnligt kursus i Formmørtel eller kan bookes til et specifikt forløb. De er ikke ansat af Gazelle Fiberbeton og underviser ikke på kurser arrangeret af os. Kontakt dem for at høre nærmere om hvad de kan tilbyde.

  • Karen Brinck (Optaget af at arbejde med forskellige materialer og sammensætninger): www.karenbrinck.dk
  • Klaus Titze (Arbejder med pileflet og Fin Formmørtel): www.klaustitze.dk
  • Erling Tingkær (Arbejder med store skulpturer med skellet i stål, Formmørtel EAC IIIv og Ædelpuds): www.erlingtingkaer.dk
  • Frank Fenriz (Arbejder primært med mindre skulpturer i Fin Formmørtel): www:frankfenriz.dk
  • Michael Schultz Art Fabrication (laver kurser og fremstiller skulpturer for kunstnere): www.artfabrication.dk
  • Kunstskolen Annes Atelier (online kursus virksomhed): www.annes-atelier.dk

Tilbyder du selv kurser i Gazelle Formmørtler eller laver du projektforløb på skoler, så kontakt os, så du kan komme på listen.