Klatretrolden

Klatretrolden er lavet i fællesskab af en 2. klasse på Frøbjerg-Orte Friskole.

Skulpturen er bygget op over 30cm tykke Styroporklodser, som er savet til og beklædt med Formmørtel. De enkelte dele fik et lag Formmørtel indendørs, og fik endnu et lag da delene blev samlet på den blivende plads udendørs. Til sidst fik hele figuren et lag indfarvet Fin Formmørtel. Farven der er brugt består af halvt brun oxyd 886 og halvt sort oxyd 330.

Gazelle Formmørtel EAC IIIv:  er et godt valg til skulpturer der skal kunne klare lidt af hvert. Klatrefigurer skal have et lag på ca. 2cm Formmørtel i alt. dvs. Der bliver brugt 30kg Formmørtel per m2 

Gazelle Fin Formmørtel er finere i overflade og konsistens end Formmørtel EAC IIIv. Den er derfor god som overflade på skulpturer hvor man gerne vil skjule de mange fibre der er i Formmørtel EAC IIIv.  På mindre skulpturer (med en overflade på under 1m2) kan den bruges alene. På store skulpturer bruger man typisk et lag på 2-3mm.

Oxydfarve kan både blandes med betonklæber og bruges som maling, eller som her blandes med Fin Formmørtel, så hele figuren får et indfarvet slidlag. 

Produktinformation: Gazelle Formmørtel EAC IIIv, Gazelle Fin Formmørtel

Webbutik: Gazelle Formmørtel EAC III,  Gazelle Fin Formmørtel, Oxydfarve