Småtrolde skulpturer

10 små trolde lavet af børnene i en 2. klasse. Skulpturerne er lavet i løbet af 8 dobbeltlektioner.

2. kl. på Frøbjerg-Orte Friskole brugte 8 dobbeltlektioner til at lave små troldeskulpturer til skolens legeplads. På legepladsen var der allerede en kæmpetrold som blev lavet af en anden 2. kl. 3 år tidligere. Troldene/monstrene blev lavet af grupper på 2-4 børn. Skulpturernes kerne består af styropor (Styroporen er rester fra et byggeri og blev hentet gratis på kommunens genbrugsplads). Uden på styroporen er lagt et lag på ca 1-1,5cm Formmørtel EAC IIIv og til sidst kunne børnene vælge mellem 4 forskellige farver indfarvet Fin Formmørtel; gråblå, gulbrun, rødbrun og hvid. Der var en ekstra lærer på i alle timerne og der er brugt yderligere et par timer til at montere skulpturerne på pladsen.

View the embedded image gallery online at:
https://danteam-gazelle.dk/hoppeskulpturer#sigProIdd631b5e361

Gazelle Formmørtel EAC IIIv:  er et godt valg til skulpturer der skal kunne klare lidt af hvert. Klatrefigurer skal have et lag på ca. 1,5- 2cm Formmørtel afhængigt af hvilket materiale de er bygget over og hvor store/kompakte figurerne.

Gazelle Fin Formmørtel er finere i overflade og konsistens end Formmørtel EAC IIIv. Den er derfor god som overflade på skulpturer hvor man gerne vil skjule de mange fibre der er i Formmørtel EAC IIIv.  På mindre skulpturer (med en overflade på under 1m2) kan den bruges alene. På store skulpturer bruger man typisk et lag på 2-3mm.

Oxydfarve kan både blandes med betonklæber og bruges som maling, eller som her blandes med Fin Formmørtel, så hele figuren får et indfarvet slidlag. 

Produktinformation: Gazelle Formmørtel EAC IIIv, Gazelle Fin Formmørtel

Webbutik: Gazelle Formmørtel EAC III,  Gazelle Fin Formmørtel, Oxydfarve