Fragtpriser

Fragtpriser gældende fra 01.02.2021

Prisen på varerne i shoppen er inklusiv fragt til pakkeshop, eller til virksomhed/institution. Der er et ekstra gebyr på 20kr pr. pakke, hvis varen skal leveres til en privatadresse. 

Ordrer på op til 5-6 sække sendes med GLS. Vær opmærksom på at hver sæk vejer 19kg og sendes som en individuel pakke. Ekstra gebyret ved levering til privatadresse er altså pr pakke og ikke pr. ordre.

Hvis du skal bruge mere end 5-6 sække sender vi dem med Danske Fragtmænd. Ring på 66159445 og få en pris, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi sender pakker på op til 2kg med DAO

Det er også muligt at hente bestilte varer på vores adresse i Frøbjerg, Frøbjergvej 52, 5560 Aarup. Når du har fået en bekræftelse på at vi har varerne på lager, kan de hentes alle dage (inklusiv weekender og helligdage) mellem kl 8 og 20 i vareudleveringen. Det er kun muligt at hente varer som er forudbestilt. Du får100kr i rabat pr sæk når de hentes fra fabrikken (dette gælder ikke for oxyd pigmenter - ring på 6615 9445 og få en pris).