Betonbordplader

Betonbordplader lavet i Formmørtel til køkken, udekøkken, bad eller stuebord.

Der er mange fordele ved at lave en bordplade i Gazelle Formmørtel EAC IIIv i stedet for at støbe den i almindelig beton. En almindelig bordplade i beton skal gerne være 4cm tyk for at undgå revnedannelse. Det betyder at en borplade på 1 m2 hurtigt kommer til at veje 90kg. En tilsvarende bordplade som er lavet i Formmørtel vejer kun 23kg. Det skyldes dels at Formmørtel kun vejer 15kg/m2 (mod betons ca. 23kg) og dels de mange fibre i Formmørtel EAC IIIv, som gør det muligt at lave en meget tyndere plade. En betonbordplade lavet i Formmørtel behøver ikke at være tykkere end 1½cm. Resten af pladehøjden består af en styroporplade. Du kan se en vejledning til hvordan du laver en plade her: Lav et betonbord

En anden fordel ved at lave dit næste betonbord i Formmørtel EAC IIIv er at de mange fibre gør det nemt at lave en udsparing til en vask eller hul til rørføring, uden at du skal være bange for at pladen revner på det smalleste sted. Det er ellers et almindeligt problem ved traditionel beton.

Pladen kan indfarves med oxydfarve f.eks. sort oxyd, eller den kan stå i sin naturlige farve som er off-white/lysgrå. Du kan behandle overfladen med et nanooverflademiddel f.eks. Anti plet fra AKEMI, eller give den Vandglas. Vandglas vil gøre farven dybere - som hvis den var våd, mens et nanomiddel vil få pladen til at stå i den originale farve.

View the embedded image gallery online at:
https://danteam-gazelle.dk/bordplader#sigProId714dfca74b

Gazelle Formmørtel EAC IIIv er en fiberarmeret specialmørtel som er både frostsikker og vandafvisende. Den er derfor også perfekt til bordplader der skal bruges udendørs. Du kan også bruge Gazelle Ekstremmørtel EAC IIIv i stedet for Formmørtel, hvis du gerne vil have pladen mere grå i farven. Formmørtel er off-white og Ekstremmørtel er lysegrå.

Produktinformation: Gazelle Formmørtel EAC IIIv

Webbutik: Gazelle Formmørtel EAC III, oxydfarve

Scenografi til udstillingen "Den lille havfrue" i børnekulturhuset Fyrtøjet i Odense.